Antena Meniu Search
x

Alexandra Bădoi a petrecut Crăciunul la 30 de grade și la peste 350 de metri înălțime

Atunci când nu prezintă rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1, Alexandra Bădoi cântă.

Atunci când nu prezintă rubrica Meteo din cadrul Observatorului de la Antena 1, Alexandra Bădoi cântă.

Un nume cunoscut deja pe plan internațional în muzica trance, Alexandra și-a petrecut Crăciunul în Asia, la multe grade Celsius, unde a susținut nu mai puțin de trei concerte: ”Am plecat în Malaezia și în Indonezia, pentru două săptămâni și jumătate. Mai întâi am fost invitată să cânt în cadrul unui festival de muzică trance din insula Borneo (Malaezia), apoi organizatorii i-au propus managerului meu să am încă alte două spectacole în Jakarta (Indonezia) si Kuala Lumpur (Malaezia). Publicul a fost incredibil de primitor și am rămas foarte plăcut surprinsă să văd că îmi știu piesele și cântă alături de mine”, povestește Alexandra, care a sărbătorit astfel Crăciunul la peste 30 de grade Celsius.

Prezentatoarea de la Antena 1 spune că deși cei mai mulți malaezieni sunt musulmani, iar în Kuala Lumpur erau peste 30 de grade, se simțea peste tot Crăciunul: ”Ce-i drept, altfel decât în țara noastră. În fiecare hotel, mall sau restaurant era cate un brad împodobit, se auzeau colinde, iar oamenii ne urau “Crăciun fericit!”. Pe 25 decembrie, organizatorii au ținut cont că noi suntem creștini și au sărbătorit Crăciunul cu mine si managerul meu: ne-au pregătit o cină festivă în cel mai înalt și frumos restaurant din Kuala Lumpur Tower, un loc deosebit, la peste 350 de metri altitudine, ce se rotește și oferă o priveliște superbă asupra capitalei Malaeziei. Am mâncat tot felul de bunătăți tradiționale sau internaționale, dar sarmale și cozonac nu aveau”, spune Alexandra.

Cu toate că pregătirea celor trei concerte a ținut-o mai mereu în priză, Alexandra Bădoi recunoaște că și-a făcut și program de turist, în ciuda umidității și a temperaturilor crescute. ”Pe insula Borneo nu am stat foarte mult, așa că m-am bucurat doar de marea și de piscina de lângă hotel. În schimb, în Jakarta am vizitat Parcul Național al Indoneziei, le-am admirat Monumentul Național și am ales să văd centrul orasului din mașină, pentru că afară era extrem de cald și prea multă umiditate. La fel de cald era și în Kuala Lumpur, așa că plimbările în aer liber au fost destul de scurte. Spre bucuria mea, în capitala Malaeziei, în centru, aveau un pasaj pietonal modern, cu aer condiționat, pază și toate conditiile pentru a ajunge cu bine până la Turnurile Petronas și până la Parcul Central.”

Întoarsă în țară, Alexandra a avut parte de un Revelion scurt, pentru că a fost de serviciu la toate programele Observatorului. ”Pe 30, 31 decembrie și 1 ianuarie am prezentat vremea la toate edițiile Observator, așa că Revelionul a fost cuminte și scurt, cu prietenii. Pe 1 ianuarie, la 5 dimineața eram în redacție și îmi pregăteam rubrica pentru Observatorul matinal.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Bădoi a petrecut Crăciunul la 30 de grade și la peste 350 de metri înălțime