Antena Meniu Search
x

Alexandra Bădoi cântă la Arenele Romane

Pentru a doua oara in acest an, Armada Night revine in Romania si ii aduce in fata noastra pe Alexander Popov, Mark Sixma, Susana, Simon O'Shine, Alexandra Badoi si Snatt & Vix.

Sâmbătă, Arenele Romane gazduiesc un eveniment foarte asteptat de fanii muzicii electronice. Pentru a doua oara in acest an, Armada Night revine in Romania si ii aduce in fata noastra pe Alexander Popov, Mark Sixma, Susana, Simon O'Shine, Alexandra Badoi si Snatt & Vix.

Alexandra Badoi, cantareata de muzica de trance si prezentatoarea Antenei 1, a reusit performanta de a fi prima cantareata romanca prezenta pe compilatia anuala a DJ-ului Armin Van Buuren, ASOT 2014.

Cariera in televiziune a Alexandrei Badoi, ca prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul jurnalelor de stiri “Observator” de pe Antena 1, s-a impletit cu succes cu pasiunea ei pentru modeling, dar si pentru muzica trance. Piesele sale din ultimii ani, "Goodbye", “Love My World”, “Cold Shower”,

“Summer Of Love” – au ajuns in topurile radiourilor de profil din Romania, fiind de asemenea apreciate si pe plan international. Alexandra a participat la evenimente precum Ultra Music Festival, Liberty Parade, Mission Dance Weekend, Armada Night, cantand pe aceeasi scena cu Tiesto, Paul Van Dyk, Above andBeyond, Ferry Corsten si Moby.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Alexandra Bădoi cântă la Arenele Romane