Antena Meniu Search
x

Video Actorul Alin Calbău a călcat pe urmele lui Neil Armstrong, într-un film documentar produs de National Georgraphic

Alin Calbău a fost ales să joace rolul celui mai admirat astronaut din istoria spaţială - americanul Neil Armsotrong, primul om care a păşit pe lună, într-un film documentar produs de National Georgraphic. Actorul a avut ocazia să facă o călătorie în timp şi să trăiască emoţiile aselenizării din 1969.

de Redactia Observator

la 17.02.2021, 13:03

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Documentarul şi-a propus să prezinte publicului detalii greu accesibile despre misiunea Apollo 11 şi să aducă în lumină oamenii care au contribuit la realizarea misiunii istorice. Un efort documentat cu peste 1300 de ore de filmări şi peste 10.000 de fotografii de arhivă.

Alin Calbău: Întotdeauna mi-am dorit să fac film, deși sunt absolvent de Drept și Academie Diplomatică. În cele din urmă am avut curajul să evadez și să-mi urmez visul la Hollywood, unde am și studiat patru ani de zile. Acest proiect este cea mai mare realizare în acest domeniu și un proiect foarte drag. Eram fanul lui Neil Armstrong. Când m-au sunat să-mi spună despre acest proiect am crezut că este o farsă. (...)

Alin Calbău: A doua zi m-am dus la probe, la casting. Cred că o mare importanță a avut-o asemănarea mea, au spus ei, cu Neil Armstrong și desigur, după aceea au fost și probe de dicție. Practic s-au reconstituit toate momemtele de când Neil Armstrong a pus piciorul pe lună. 

Alin Calbău: E foarte frumos pe lună. Mi-au trebuit 35 de ani "să ajung" acolo. Am profitat de fiecare moment de filmare, deși trebuie să mărturisesc că a fost foarte greu. S-au reconstituit toate momentele.

Întregul interviu poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Actorul Alin Calbău a călcat pe urmele lui Neil Armstrong, într-un film documentar produs de National Georgraphic