Antena Meniu Search
x

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au creşinat fetiţa

Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt cei mai fericiţi părinţi. Fetiţa lor, Elena Carolina, a fost creştinată într-un decor de poveste, cu apă adusă tocmai de la râul sfânt Iordan.

Vezi și

 Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu sunt cei mai fericiţi părinţi. Fetiţa lor, Elena Carolina, a fost creştinată într-un decor de poveste, cu apă adusă tocmai de la râul sfânt Iordan. Ca o fată de designer, a schimbat trei ţinute.

Elena Carolina şi-a făcut apariţia la bisericuţa de lângă Palatul Mogoşoaia, ca o mică vedetă. Purtată cu grijă în braţe de tatăl ei. Dormea. Nici vocea preotului care a început slujba de botez n-a deranjat-o.

Părinţii ei n-au fost la fel de liniştiţi. Copleşită de emoţie, Alina Sorescu a stat numai cu ochii pe fetiţa ei. La fel şi soţul, care îi aranja, din când în când rochiţa. Mai ales că micuţa Carolina a fost botezată în apă sfinţită, adusă de peste hotare.

Dar şi-a recăpătat buna dispoziţie de îndată ce a ieşit afară, la poze. Îmbrăcată ca o prinţesă, copila le-a zâmbit somnoroasă fotografilor. Şi a primit şi primele flori. I-au fost alături familia şi prietenii apropiaţi.

Pe pajiştea de la Palatul Mogoşoaia, invitaţii au părut şi mai eleganţi. Doamnele, cu rochii pastelate, iar domnii în costume lejere, de zi. Cel mai elegant a fost chiar tatăl sărbătoritei, designerul Alexandru Ciucu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu şi-au creşinat fetiţa