Antena Meniu Search
x

Amy Whinehouse, subiect de documentar

La Londra se pregateste un documentar in memoria regretatei artiste, Amy Whinehouse, decedata la varsta de doar 27 de ani. Filmul va contine numeroase secvente video care nu au fost niciodata prezentate publicului si va fi regizat de britanicul Asif Kapadia

Vezi și

In iulie 2011, Amy Winehouse a fost gasita moarta, in resedinta ei din cartierul londonez Camden. Medicii legisti au ajuns la concluzia ca vedeta britanica a murit din cauza unei "intoxicatii cu alcool" si au declarat ca decesul acesteia a fost unul accidental.

Documentarul, care nu are deocamdata un titlu, va fi propus distribuitorilor internationali prezenti la Festivalul de Film de la Cannes in luna mai. Nascuta la Londra, Amy Winehouse s-a luptat multi ani cu dependenta de droguri si de alcool si este considerata artista care a reusit sa creasca din nou popularitatea muzicii "soul".

Cele doua discuri lansate in timpul vietii sale, "Frank" si "Back to Black" au fost recompensat cu cinci premii Grammy si s-au vandut in peste 12 milioane de exemplare in intreaga lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Amy Whinehouse, subiect de documentar