Anca Rusu, ceruta in casatorie de iubitul ei, Stefan Lungu

Publicat: 13.04.2013, 19:12.
Actualizat: 13.04.2013, 19:42

Este in cea mai frumoasa zi din viata ei. Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului de week-end, i-a spus “da” iubitul ei, Stefan Lungu dupa o cerere in casatorie ca-n povesti, intr-un cadru de vis: un castel vechi din Italia.

In fata unui castel medieval ascuns intre dealuri, cu vedere la podgoriile toscane, Anca a fost ceruta in casatorie. Ca-n basme. Un an i-a luat lui Stefan, iubitului ei, sa pregateasca acest moment, pe care nu-l vor uita niciodata. Cel mai greu i-a fost sa pastreze totul secret.

Prezentatoarea Observatorului a crezut ca va merge la un castel superb din Italia, pentru o sedinta foto. Acolo, o asteptau toti cei dragi si. un inel. “Cand am intrat pe poarta castelului, Stefan a inceput sa ma pregateasca”, a povestit Anca.

Lacrimile de fericire i-au inundat fata in clipa in care i-a vazut pe toti cei dragi acolo. Parintii, fratele lui Stefan venit tocmai din Canada, prieteni buni si colegi de la Antena 1. Dar si cele doua rochii de mireasa alese de iubitul ei. “Pana acum este cea mai fericita si cea mai frumoasa zi din viata mea”, a mai spus vedeta.

Dupa logodna, oficiata la o bisericuta din apropiere, vor petrece cu totii diseara la castel, cu specialitati rafinate si vin din podgoriile din apropiere. Culmea, povestea celor doi a inceput intr-un cadru mult mai modern. Pe Facebook.

Saptamana viitoare, Anca si Stefan se vor intoarce in tara sa puna la cale si o nunta romaneasca.


Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.