Antena Meniu Search
x

Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit!

Ea are 30 de ani. El, 35. Sunt amândoi vedete de mici. Iar de aproape 10 ani, formează un cuplu. Acasă, dar şi pe scenă. Când nimeni nu credea că s-ar putea întâmpla ceva rău între ei, şi-au spus adio! Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit. Fără scandal, fără insulte, prieteneşte.

Vezi și

 Ea vrea un copil. El nu e pregătit pentru viaţa de familie. Rămân colaboratori doar în viaţa muzicală. Deşi Keo nu crede încă într-o despărţire definitivă.

Când lumea se aştepta să audă clopote de nuntă, Andreea Bălan şi Keo şi-au spus adio. O familie pentru care Keo nu e pregătit. Vrea o pauză de la responsabilităţi după ce un an şi jumătate s-a ocupat de construcţia casei lor în care s-au şi mutat împreună.

Keo speră într-o împăcare, dar Andreea spune că vor rămâne. colaboratori. Andreea şi Keo sunt împreună din 2006. Amândoi sunt vedete din adolescenţă. Cosmin Mustaţă, alias KEO, a început să cânte la pian de la 12 ani, iar la 14 a scris primul cântec.

În timp ce era în liceu a format prima sa trupă în Geneva, Elveţia, acolo unde s-a stabilit cu părinţii din 1985. Andreea Bălan a debutat în televiziune în 1994. A devenit însă cunoscută ca membră a trupei Andrè.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Bălan şi Keo s-au despărţit!