Antena Meniu Search
x

Video Detalii din culisele serialului Adela. Andreea Ibacka: Am filmat primul serial românesc produs în pandemie și nu a fost ușor

Dacă este joi, avem în aceasta seară şi două noi episoade din serialul Adela. Aşa că am invitat-o alături de noi pe Andreea Ibacka, jumătatea celui mai nou cuplu de pe micile ecrane. Andreea joacă în serialul Adela rolul Monei, soţia lui Paul, personajul interpretat de Mihai Călin.

de Redactia Observator

la 04.02.2021, 14:04

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

În serial, Andreea este o fostă prezentatoare de ştiri, care are o căsnicie bazată mai mult pe respect decât pe iubire. Noi am prins-o pe Andreea şi într-un alt context, aşa că am întrebat-o în avans despre experienţa ei din serialul Adela. 

Andreea: Sunt recunoscătoare că toate eforturile noastre sunt răsplătite acum, cu atât mai mult cu cât am filmat primul serial românesc produs în pandemie și nu a fost ușor. Pentru mine a fost foarte plăcut și totodată la îndemână, natural, m-am simțit ca peștele în apă.

Andreea: Personajul meu trăiește o dramă dincolo de luxul pomenit. Cea mai mare neîmplinire a sa este că nu poate fi mamă. Lucrurile vor evolua spectaculos pentru că trăirile Monei se rostogolesc ca un bulgăre de zăpadă până când va ajunge să facă lucruri extraordinare. 

În viața reală, Andreea este mămica unei fetițe de 2 ani și două luni. 

Andreea: Sunt o mămică bucuroasă. Fiica mea este independentă, aș putea spune, și foarte înțelegătoare cu mine pentru că-mi permite să lipsesc câteva ore pe zi pentru a merge la filmări. Din cauza restricțiilor am preferat să nu o aduc la serviciu. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri Mondene » Detalii din culisele serialului Adela. Andreea Ibacka: Am filmat primul serial românesc produs în pandemie și nu a fost ușor