Antena Meniu Search
x

Andreea Marin duce un stil de viata sanatos

Andreea Marin a adoptat un nou stil de viata. Unul sanatos, bazat pe o nutritie echilibrata si mult sport. In ultima perioada, "Zana" s-a confruntat cu anumite probleme de sanatate care nu ii permiteau sa slabeasca in ritmul normal pentru un organism obisnuit

Vezi și

“Alege sa nu suferi”, cea mai noua campanie marca Observator si ANTENA 1, isi propune sa aduca in fata telespectatorilor romance curajoase care nu au capitulat  in fata cancerului mamar, ba dimpotriva au ales sa-l infrunte chiar daca statul roman nu le acorda practic nici o sansa de recuperare fizica si psihica.  Pentru ca in viziunea oficialilor romani, reconstructia sanilor dupa o operatie de mastectomie este o operatie estetica si nu o parte din tratament asa cum se intampla in tarile civilizate, Andreea Berecleanu, Octavia Geamanu, Anca Lungu, Mihaela Calin, Olivia Paunescu, Ana-Maria Stancu, Alexandra Badoi si Ana Maria Ionita, alaturi de alte vedete ale trustului Intact, s-au alaturat acestei campanii fara precedent in Romania de a schimba mentalitati si legi stupide.

Pornind de la drama Angelinei Jolie, care a socat o lume intreaga  dupa ce a recurs la mastectomie totala si reconstructie  mamara pentru ca, in urma unor teste genetice, a aflat ca are un risc foarte mare sa dezvolte cancer mamar, reporterii Observatorului au constatat ca si in Romania exista sute de femei care, inaintea celebrei actrite hollywoodiene, au luat decizia de a face acest gen de operatie, chiar daca analizele sunt extreme de scumpe, iar laboratoarele ce fac astfel de teste sunt putine.  Una dintre ele a fost de acord sa participe la campania initiata de Observator, pentru sensibilizarea autoritatilor si reintroducerea operatiei de reconstructie a sanilor dupa mastectomie intre procedurile acoperite de CNAS. Mastectomii se fac in spitalele din tara noastre, nu insa si reconstructii mamare pentru ca mai nou, statul nu le mai deconteaza. Le considera operatii estetice, un moft,  si nu o parte din tratamentul bolnavei de cancer.

In fiecare seara, de la ora 19.00, telespectatorii ANTENEI 1 vor putea  urmari  povesti emotionate ale victimelor acestei maladii cumplite. De asemenea, in premiera in Romania, o echipa a Observatorului a filmat,  alaturi de dr. Tiberiu Bratu, de la Spitalul Judeatean Timisoara, pe parcursul interventiilor chirurgicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Andreea Marin duce un stil de viata sanatos