Antena Meniu Search
x

Antena 1 și Observator împlinesc 25 de ani. Emisiuni speciale și invitaţi de colecţie joi, 29 noiembrie

Antena 1 și Observator împlinesc joi 25 de ani de existență. Un sfert de secol a trecut de la prima emisie Observator, iar ziua aniversară va fi marcată de emisiuni speciale și invitaţi de colecţie.

25 de ani de Antena 1 și Observator
Antena 1 și Obsevator împlinescu joi 25 de ani de existență - Observator

Antena 1 și Observator împlinesc joi 25 de ani de existență. Un sfert de secol a trecut de la prima emisie Observator, iar ziua aniversară va fi marcată de emisiuni speciale și invitaţi de colecţie.

La ceas aniversar, Antena 1 le aduce românilor patru zile de spectacol la înălţime.

După ediția de dimineață a Observatorului, emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani” dă startul distracției, cu o petrecere de pomină. Printre invitați se vor afla oameni care au făcut istorie la Antena 1 - Horia Brenciu, Dan Capatos și Mihaela Rădulescu.

Ziua Antenei 1, alături de vedetele Observatorului

Pe acelaşi subiect

În platou, vor fi prezente și prezentatoarele de la Observator, Olivia Păunescu și Iuliana Pepene, dar şi colega lor de la meteo Viviana Sposub. 

Andreea Berecleanu va fi prezentă, alături de Sandra Stoicescu și Mona Nicolici, pe platoul emisiunii "Prietenii de la 11".

Cele mai cunoscute și mai populare prezentatoare de știri vor povesti despre viața de dinainte, din timpul și de după Observator. 

Invitați speciali la Observator

La ora 13.00, Simona Gherghe se va alătura Observatorului şi va rememora imagini de la începutul carierei sale.

Seara, la Observator 19, Andreea Berecleanu îl va avea invitat în platou pe Dan Negru, liderul spectacolelor de Revelion.

Spectacolul de la Antena 1 va continua, joi seară, de la ora 20.00, cu ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937.

Pentru telespectatorii Antena 1 și Observator vor urma alte trei zile de spectacol la înălțime.

La mulți ani Antena 1! La mulți ani Observator!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Antena 1 și Observator împlinesc 25 de ani. Emisiuni speciale și invitaţi de colecţie joi, 29 noiembrie