Antena Meniu Search
x

Antonia, jefuită înainte de proces

Răsturnare de situație în procesul de divorț dintre Antonia și soțul ei Vincenzo Castellano. Prima lor înfățișare s-a încheiat cu o amânare. Artista nu a avut buletinul la ea, suține că a fost jefuită!

Vezi și

Răsturnare de situație în procesul de divorț dintre Antonia și soțul ei Vincenzo Castellano. Prima lor înfățișare s-a încheiat cu o amânare. Artista nu a avit buletinul la ea, suține că a fost jefuită! 

Azi a avut loc primul termen în procesul de divorţ cu Vicenzo Castellano. S-a amânat însă pentru că artista n-a avut niciun act de identitate la ea. Spune că i-au fost furate. În plus, ea şi Vicenzo par că au ajuns la sentimente mai bune.

Vincenzo i-a semnat custodia comună şi alte condiţii stabilite de către ei de comun acord. Mai puţin divorţul de comun acord. De când a devenit din nou mămică, Antonia se simte iar împlinită. Iubitul ei, Alex Velea şi-a intrat serios în rolul de tată.

Pentru că divorţul nu s-a încheiat, băieţelul, în vârstă de 2 luni al Antoniei şi al lui Alex Velea poartă numele Castellano. Cei doi părinţi vor să deschidă un nou proces pentru ca cel mic să ia numele tatălui

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Antonia, jefuită înainte de proces