Meniu
Search
x

Ashton Kutcher a vrut să zboare în spaţiu cu Virgin Galatic, dar nu l-a lăsat soţia. Mila Kunis l-a convins că nu e "o decizie înțeleaptă"

Actorul american Ashton Kutcher a declarat că a fost nevoit să-şi vândă biletul pentru zborul în spaţiu cu compania Virgin Galactic. Mila Kunis, soţia sa, l-a convins că nu ar fi cea mai inspirată decizie să zboare în spaţiu, informează CNN.

De Redactia Observator la 17.07.2021, 18:26

"Când m-am căsătorit și am avut copii, soția mea practic mi-a spus că nu este o decizie înțeleaptă pentru familie să merg în spațiu, când avem copii mici, așa că am vândut biletul meu înapoi către Virgin Galactic", a declarat Kutcher.

În această săptămână, Virgin Galatic a zburat până la limita spaţiului cosmic folosind un avion cu un singur motor şi o rachetă, prototip la care compania a lucrat aproape 20 de ani. Alături de cei doi piloţi şi cei trei membri ai echipajului, la bord s-a aflat şi Richard Branson, fondatorul şi proprietarul companiei Virgin Galactic.

Compania vrea să mai realizeze un zbor-test înainte de începe zborurile cu turişti. Preţul unui bilet pentru un zbor în spaţiu variază între 200.000 şi 250.000 de dolari, iar până acum peste 600 de persoane şi-au cumpărat tichete.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Mondene » Ashton Kutcher a vrut să zboare în spaţiu cu Virgin Galatic, dar nu l-a lăsat soţia. Mila Kunis l-a convins că nu e "o decizie înțeleaptă"