Antena Meniu Search
x

Atmosferă incendiară la vestiar, înainte de show-ul Victoria's Secret

A fost nebunie în culisele marelui show Victoria's Secret care a fost înregistrat cu o seară în urmă, la New York. Modele celebre în întreaga lume, printre care Kendal Jenner, Gigi şi Bella Hadid sau Adriana Lima au împărţit nu numai acelaşi podium.

Vezi și

A fost nebunie în culisele marelui show Victoria's Secret care a fost înregistrat cu o seară în urmă, la New York. Modele celebre în întreaga lume, printre care Kendal Jenner, Gigi şi Bella Hadid sau Adriana Lima au împărţit nu numai acelaşi podium, ci şi culisele în care împătimiţii modei sau zeci de mii de admiratori ai îngeraşilor Victoriei ar ucide să ajungă.

Fetele au vorbit cu mândrie despre experienţa de a face parte din familia Victoria's Secret, spunând că este o adevrată onoare. Unele dintre ele sunt de o viaţă parte din cel mai mare show de fashion din lume.

Adriana Lima urcă de nu mai puţin de 18 ani pe prestigiosul podium. Ajunsă la 37 de ani, superba braziliancă face în continuare furori cu fiecare apariţie. Spectacolul înregistrat joi seară va fi difuzat în luna decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Atmosferă incendiară la vestiar, înainte de show-ul Victoria's Secret