Antena Meniu Search
x

Bella Santiago, apariție de senzație la ''Chefi la cuțite''. Ultima bătălie a chefilor pentru o amuletă

De la o ediţie la alta, Chefii la cuţite se întrec în amulete, dar şi în audienţe. Episodul de seara trecută a show-ului a fost din nou pe primul loc în rândul preferinţelor voastre. 

de Redactia Observator

la 28.10.2020, 20:31

Vezi și
  • Emisiunea ''Chefi la cuțite'' a fost lider de audiență, fiind pe primul loc în rândul preferinţelor telespectatorilor
  • Cei trei chefi nu s-au întrecut doar în audiențe, ci și în amulete

Originară din Filipine, frumoasa Bella Santiago va găti un preparat care să îi amintească lui chef Sorin Bontea de aventurile sale în Asia Express. 

Artista a venit în România în urmă cu patru ani. S-a căsătorit, a câștigat ''X-Factor'', ''Te cunosc de Undeva'' și a intrat și în lumea gastronomică, deschizându-și un restaurant cu specific filipinez. 

Bella Santiago: Acum sunt artistă! Cânt cu trupa Jukebox. I-am cunoscut în ianuarie şi solistul nostru,  Alex a zis că are un prieten bun şi m-a întrebat dacă vreau să îl cunosc. Şi am zis, de ce nu?! Hai, să încercăm! Şi am devenit prieteni, iar mai apoi el mi-a propus să fiu soţia lui. Am o fetiţă! Are 10 ani şi doar un an de când e în România, dar vorbeşte mai bine decât mine româneşte. Şi e foarte fericită că a ajuns aici, în România, cu mine! Şi foarte bucuroasă! A zis că România e mai frumoasă decât Filipine!

Tot în ediția de azi, ultima ediție a degustărilor pe nevăzute, chefii vor avea parte de o întâlnire deosebită. Conform Guiness Book, cea mai lungă călătorie pe jos făcută vreodată de o femeie îi aparține Mariei Crîşmaru: trei ani și jumătate, 120 de țări și șapte continente.

Maria Crîşmaru: Eu sunt o dovadă vie că poţi să îţi îndeplineşti visurile dacă vrei! Eu asta mi-am dorit: să urc România pe cea mai înaltă treaptă a călătorilor lumii.

Poveștile ei incredibile pot fi ascultate în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Tot atunci, va avea loc şi ultima bătălie a chefilor pentru o amuletă!

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bella Santiago, apariție de senzație la ''Chefi la cuțite''. Ultima bătălie a chefilor pentru o amuletă