Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bere Gratis dă „Pagina” și merge mai departe

Formaţia Bere Gratis dă „Pagina”. La propriu şi la figurat. Aşa se numeşte cel mai nou cântec al trupei, lansat după două luni de izolare. Timp în care artiştii au re-învăţat ce înseamnă lucrurile simple, ca noi toţi de altfel. Cum a luat naştere, mai exact, noua piesă ne spune chiar solistul formaţiei, Mihai Georgescu, sau Miţă - aşa cum îl cunoaşte publicul.

de Redactia Observator

la 18.05.2020 , 14:32

  • Bere Gratis, punct și de la capăt
  • Melodie, o trezire la realitate

Bere Gratis dă "Pagina" și merge mai departe! Artiștii au lansat recent o piesă despre dor și situația în care ne aflăm, o piesă despre izolare, bucurii, amintiri și nerăbdare, "Doamne, ce e cu noi?"

"Piesa "Pagina" este un punct și de la capăt. Este o trezire la realitatea sufletească prin care trece fiecare dintre noi. Atunci când suntem singuri, avem timp să ne uităm la noi înșine și să ștergem cu buretele ce nu a fost bine și să mergem mai departe. Viața ne oferă atâtea lucruri frumoase că e păcat să nu vedem partea plină a paharului. Să ne bucurăm de lucrurile mici cărora de multe ori nu le dăm importanță, pentru că pe cele mari le vedem oricum", spune Mitza, solistul trupei Bere Gratis.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri Mondene » Bere Gratis dă „Pagina” și merge mai departe