Antena Meniu Search
x

Bianca şi Eduard au făcut o magie și ajuns în finala iUmor

Bianca şi Eduard au speriat şi, în acelaşi timp, au captivat juraţii, dar şi publicul celei de-a noua ediţii a celui mai îndrăgit show de umor.

de Redactia Observator

la 11.11.2019, 17:11

Vezi și

Bianca şi Eduard au speriat şi, în acelaşi timp, au captivat juraţii, dar şi publicul celei de-a noua ediţii a celui mai îndrăgit show de umor.

Un cuplu dinamic atât pe scenă, cât şi în viaţa reală, cei doi au uimit cu un număr interactiv de magie în care au folosit: cărţi, cifre şi un pistol.

Toţi juraţii au fost implicaţi în numerele de magie pregătite de cei doi. Dacă - la început - Cheloo a fost reticent în clipa în care Eduard a transformat nişte simple hârtii în bancnote de 200 de lei, ulterior, juratul l-a ameninţat, în glumă, pe concurent, că îl va închide în beciul casei lui şi îl va mai scoate de acolo abia după ce îi face o mică avere.

Concurenţii care primesc minimum două "thumbs up" din partea juriului, vor putea fi votaţi de telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată specoal de Antena1.

În fiecare săptămână emisiunea iUmor va fi însoţită de o ediţie specială distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonaţii pot vedea ce se întâmplă în culise şi au acces nelimitat şi necenzurat la numerele integrale din cel de-al şaptelea sezon iUmor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bianca şi Eduard au făcut o magie și ajuns în finala iUmor