Antena Meniu Search
x

Bolizii la ”Super Rally”. 63 de concurenți s-au înscris deja în cursă

Eveniment important pentru iubitorii de sport cu motor din Târgu Mureş. Mihai Leu bifează o nouă premieră. Fostul mare campion organizează, în acest an, primul campionat naţional de super rally care începe în acest weekend.

Vezi și

Eveniment important, în acest weekend, pentru iubitorii de curse. Mihai Leu bifează o nouă premieră. Fostul mare boxeur organizează, la Târgu Mureş, primul campionat naţional de super rally. Competiţia adună cei mai buni piloţi. În plus, bolizii care vor lua azi startul sunt adevărate bijuterii pe 4 roţi: Ferrari, Lamborghini şi Porsche, fiecare cu sute de cai putere sub capotă.

Actorul principal al spectacolului pe 4 roţi este chiar fostul campion mondial la box şi fost campion naţional de raliuri, Mihai Leu. Şi-a făcut apariţia, cum altcumva, decât la volanul unui superb Ferrari Challenge 458, de 600 de cai putere.

Un împătimit al motoarelor puternice, fostul pugilist spune că ideea de a organiza "Super Rally" i-a venit din dorinţa de a face ceva spectaculos pentru oameni.

"Tebuie făcut ceva care să fie foarte aproape de public să fie foarte aproape de oameni. În al doilea rând m-am gândit şi la un concept care şi pentru piloţi nu este atât de costisitor ca un raliu şi au o şansă şi cei mai tineri care nu au sposori care se pot remarca la astfel de competiţii", spune Mihai Leu.

Pe acelaşi subiect

Emoţiile de început sunt întotdeauna mari, spune Mihai Leu, dar cel mai mult l-a impresionat mesajul trimis de o altă mare campioană.

"Pot să spun că cea mai mare satisfactie pe care am avut-o este faptul că am primit un mesaj. Mult succes în noul proiect Super Rally, mesaj de la Nadia Comăneci", dezvăluie Mihai Leu.

Concursul se va desfăşura în trei etape, în trei mari oraşe. La Târgu Mureş, Craiova şi Piteşti. Etapa de la Târgu Mureş se desfăşoară chiar azi, iar cel vârstnic pilot care va lua startul are 77 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Bolizii la ”Super Rally”. 63 de concurenți s-au înscris deja în cursă