Antena Meniu Search
x

Bucuresteanca Andreea Diaconu a intrat, recent, in familia Victoria's Secret

Romancele dovedesc inca o data ca nu degeaba sunt considerate printre cele mai frumoase femei din lume. Andreea Diaconu a intrat, recent, in familia Victoria's Secret si apare in ultimul catalog al celebrei case de moda

Vezi și

La 21 de ani, Andreea Diaconu poate spune ca a ajuns la apogeul carierei. Visul oricarui tanar model de a face parte dintre modelele Victoria's Secret este pentru ea o realitate. Romanca a pozat pentru cea mai recenta colectie lansata de celebra firma. Practic mai are un pas pana ce va putea fi admirata pe podium, alaturi de ingerii deja consacrati, precum Adriana Lima sau Alessandra Ambrosio.

“Am participat la prima mea prezentare de moda pe cand aveam 13 ani, in Londra”, a spus tanara. Atunci, bucuresteanca era doar o adolescenta cu potential. Azi, numele ei este asociat cu cele mai mari case de moda. Romanca spune ca succesul ei are un singur secret: multa munca.

In luna februarie, romanca a aparut si in Vogue Paris, o onoare acordata de obicei starurilor deja consacrate din lumea modei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Bucuresteanca Andreea Diaconu a intrat, recent, in familia Victoria's Secret