Antena Meniu Search
x

Burberry, colecție pentru toate generațiile. Pe podium a defilat şi Kendall Jenner

Casa de modă britanică Burberry, celebră pentru pardesiul bej şi tricotajele în carouri, a venit la Săptămâna Modei din Londra cu o colecţie sofisticată, dedicată tuturor generaţiilor. Pe podium a defilat şi una din surorile mai mici ale lui Kim Kardashian.

Vezi și

Casa de modă britanică Burberry, celebră pentru pardesiul bej şi tricotajele în carouri, a venit la Săptămâna Modei din Londra cu o colecţie sofisticată, dedicată tuturor generaţiilor. Pe podium a defilat şi una din surorile mai mici ale lui Kim Kardashian. Kendall Jenner este unul dintre modelele cel mai bine plătite din lume. 

A fost prima colecţie creată de designerul italian Riccardo Tisci pentru Burberry, după 12 ani petrecuţi la casa de modă Givenchy. Pentru sezonul primăvară-vară 2019, el propune un stil eclectic. 

Inspirate din viaţa în Marea Britanie şi din istoria de 162 de ani a brandului Burberry, noile creaţii sunt elegante şi delicate. 

Până acum unul dintre cele mai apreciate branduri din lume, Burberry se luptă în acest moment să-şi salveze reputaţia, după ce s-a aflat că a ars genți, haine și parfumuri de lux nevândute, ca să nu fie furate sau cumpărate la preţuri reduse.

În cinci ani au fost distruse astfel produse de peste 100 de milioane de dolari. Decizia caselor de modă de a distruge produsele în loc să încetinească producția i-a revoltat pe membrii organizațiilor care militează pentru protecția mediului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri Mondene » Burberry, colecție pentru toate generațiile. Pe podium a defilat şi Kendall Jenner