Antena Meniu Search
x

Cântăreaţa Mel B, fosta membră a trupei Spice Girls, desfigurată de soţul ei

Imagini şocante fac înconjurul lumii. Cântăreaţa Mel B, fosta membră a trupei Spice Girls, a fost desfigurată chiar de soţul ei. Artista are chipul plin de răni şi a cerut un ordin de protecţie.

Vezi și

Imagini şocante fac înconjurul lumii. Cântăreaţa Mel B, fosta membră a trupei Spice Girls, a fost desfigurată chiar de soţul ei. Artista are chipul plin de răni şi a cerut un ordin de protecţie.

Sunt imaginile care fac înconjurul lumii. Chipul mutilat al cântăreţei Mel B i-a şocat pe toţi fanii artistei. Rănile de pe faţa ei sunt doar o mică parte din abuzurile la care a fost supusă în cei 10 ani de mariaj. 

Fosta membră a trupei Spice Girls ar fi fost bătută în repetate rânduri de soţul ei, Stephen Belafonte. Bărbatul a atacat-o prima oară la scurt timp de la nuntă. Din cauza geloziei, i-ar fi dat un pumn în faţă, susţin jurnaliştii străini. Ani în şir, Mel B a suportat umilinţe crunte. Cântăreaţa spune că soţul ei a obligat-o să întreţină relaţii intime în trei şi chiar a filmat totul. Mai mult, Stephen ar fi lăsat-o însărcinată pe dădaca fiicei lor. Abia luna trecută, Mel B a decis să încheie mariajul toxic. A obţinut un ordin de protecţie şi cere custodia celor trei copii.

Prin aceeaşi traumă a trecut şi Rihanna. O imagine similară, cu artista plină de vânătăi, a apărut în urmă cu opt ani.  Autorul abuzului, cântăreţul Chris Brown, a recunoscut că a bătut-o pe Rihanna tot din cauza geloziei şi a fost condamnat la 180 de zile de muncă în folosul comunităţii. 

Şi nu sunt singurele vedete victime. Anul trecut, actriţa Amber Heard şi-a acuzat soţul, pe celebrul Johnny Depp, că a bătut-o într-un acces de furie. Cei doi au divorţat, după un proces cu scandal. Iar Nigella Lawson a fost atacată chiar în public - partenerul ei a strâns-o de gât sub ochii paparazzilor. Celebritatea nu mai contează, când vine vorba de violenţa domestică. O demonstrează statisticile şocante. Indiferent de statutul social, una din trei femei şi unul din patru bărbaţi au fost abuzaţi fizic de partenerul lor, cel puţin o dată în viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Cântăreaţa Mel B, fosta membră a trupei Spice Girls, desfigurată de soţul ei