Antena Meniu Search
x

De Cartea Recordurilor: cel mai lung panou din capace de plastic, făcut la Satu Mare

Satu Mare ar putea intra în cartea recordurilor pentru cel mai lung panou realizat din capace de plastic! Copiii din aproape 100 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au muncit pentru asta.

Vezi și

Satu Mare ar putea intra în cartea recordurilor pentru cel mai lung panou realizat din capace de plastic! Copiii din aproape 100 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au muncit pentru asta. Au colectat mai bine de-atenţie- două milioane de capace de PET-uri pe care le-au folosit pentru un tablou uriaş. Acum aşteaptă doar omologarea recordului.

Satu Mare ar putea intra în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung panou realizat din... capace de plastic! Copiii din aproape 100 de şcoli şi grădiniţe din judeţ au muncit pentru asta. Au colectat mai bine de-atenţie- două milioane de capace de PET-uri pe care le-au folosit pentru un tablou uriaş. Acum aşteaptă doar omologarea recordului.

48 de panouri din capace de PET-uri. Şi un singur tablou uriaş demn de a intra în Cartea Recordurilor. Are o lungime de mai bine de un metru. Şi este opera unor copii, elevii ai unor şcoli şi grădiniţe din judeţul Satu Mare.

Zi de zi, copiii au adunat capace. Şi mesaje. Căci fiecare panou are câte o semnificaţie - o poveste românească. 

În total, peste 2 milioane de capace au fost strânse timp de şase luni de elevii de la peste 95 de şcoli din judeţ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » De Cartea Recordurilor: cel mai lung panou din capace de plastic, făcut la Satu Mare