Antena Meniu Search
x

Cel mai mare DJ al planetei a primit un cadou inedit de la Alexandra Bădoi

Aflat week-endul acesta în România pentru un concert mult așteptat, Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate.

Aflat week-endul acesta în România pentru un concert mult așteptat, Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate.

Celebrul DJ a vorbit pentru Observator despre viața sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy și titlul de cel mai bun DJ din lume pe care și l-a adjudecat de nu mai puțin de cinci ori. ”Iubesc România, de fapt România este una dintre primele țări în care am avut spectacole și fanii de aici sunt uimitori”, i-a mărturisit el Alexandrei Bădoi, care la finalul interviului i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci românești, țuică, un instrument muzical și un clop maramureșan care să-i amintească de România.

Ea însăși cântăreață de muzică trance, Alexandra a primit și cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren: ”Știu că ești o cântăreață foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari”, i-a spus Van Buuren Alexandrei Bădoi, fără să excludă o colaborare cu aceasta. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit încântată că în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susținut sâmbătă seară în București a avut parte și de o surpriză: ”Pentru mine cel mai frumos moment a fost cand Armin Van Buuren a mixat melodia mea, "Goodbye" (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra, care este și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale lui Van Buuren.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cel mai mare DJ al planetei a primit un cadou inedit de la Alexandra Bădoi