Antena Meniu Search
x

Cele mai apreciate machiaje şi coafuri de la decernarea premiilor Oscar 2019

Orice decernare de Premii Oscar le obligă pe vedetele de la Hollywood să se pregătească intens, astfel încât să aibă o apariţie de neuitat. Însă nu doar ţinutele sunt alese cu grijă. Machiajul şi coafura sunt la fel de importante.

de Redactia Observator

la 26.02.2019, 17:47

Vezi și

Orice decernare de Premii Oscar le obligă pe vedetele de la Hollywood să se pregătească intens, astfel încât să aibă o apariţie de neuitat. Însă nu doar ţinutele sunt alese cu grijă. Machiajul şi coafura sunt la fel de importante. Anul acesta, actriţele au mers pe varianta "simplu şi natural". Şi nu au greşit. Chiar dacă unora le-au fost criticate ţinutele, machiajul şi coafura au fost declarate impecabile.

Miley Cyrus a avut o apariţie revigorantă pe covorul roşu de la premiile Oscar. Cântăreaţa americană a optat pentru un machiaj simplu care s-a rezumat la un eyeliner perfect şi un ruj nude lucios. Iar în privinţa coafurii a preferat să îşi lase părul despletit.

Chiar dacă ţinuta i-a fost criticată de experţii în modă, Jennifer Lopez a fost lăudată la capitolul make-up. Artista a optat pentru un machiaj simplu, dar de efect. A mizat pe un fard bronzant puternic pentru pomeţi şi un fard de natural pentru ochii. Iar în ceea ce priveşte părul, cântăreaţa a ales o coafură în valuri, elegantă.

De departe una din cele mai frumoase apariţii a fost Charlize Theron. Actriţa a renunţat la blondul care o caracterzia şi s-a tuns bob. Nu doar coafura a fost apreciată de revistele de specialitate, ci şi machiajul. Vedeta a optat pentru un ruj roşu aprins şi puţin fard de obraz.

Complimentată pentru look-ul său demn de Oscar, Lady Gaga a ales un machiaj natural şi optat pentru o coafură în stilul lui Audrey Hepburn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai apreciate machiaje şi coafuri de la decernarea premiilor Oscar 2019