Antena Meniu Search
x

Cele mai frumoase actriţe de origine africană (Video)

Sunt frumoase, cu cariere impresionante în lumea filmului şi de un succes care le-a făcut celebre pe tot globul. Vorbim acum de cele mai apreciate actriţe de origine africană.

de Redactia Observator

la 16.03.2019, 10:47

Vezi și

Sunt frumoase, cu cariere impresionante în lumea filmului şi de un succes care le-a făcut celebre pe tot globul. Vorbim acum de cele mai apreciate actriţe de origine africană. Cu un munte de talent, multe dintre ele au fost lăsate în umbră multă vreme, însă acum se bucură de carierele la care au visat. Şi nu sunt deloc puţine. 

Lista este deschisă de superba Charlize Theron. Puţini dintre cei care visează la ea ştiu că blonda este de origine afro-americană. Născută în 1975, lângă Iohannesburg, Charlize Theron are o carieră strălucită ca actriţă, dar şi ca producător de film. Rolul care a pus-o cel mai bine în valoare, care i-a adus aprecieri şi i-a deshis uşile multor platouri de filmare este cel din "Pact cu diavolul", din 1997.

Michelle Van Der Water, cunoscută pentru rolurile din Teeth and Blood, Minotaur sau We are Love s-a născut în Cape Town, Africa de Sud. Primii paşi în lumina reflectoarelor i-a făcut ca model, iar în acelaşi timp a urmat cursuri de actorie, pentru a-şi vedea visul împlinit. Şi a făcut marele pas după anii 2000, când s-a mutat în Los Angeles. O altă actriţă de culoare foarte apreciată, câştigătoare a unui premiu Oscar este Lupita Nyong'o.

În vârstă de 35 de ani, este la momentul actual una dintre cele mai apreciate actriţe de culoare. Rolul jucat impecabil în filmul "12 ani de sclavie" i-a făcut numele cunoscut în întreaga lume şi a pus-o pe lista favoritelor multor producători de film. Lista actriţelor de origine africană care scriu istorie la Hollywood este completată de Elize du Toit.

Născută în Grahamstown, un orăşel din Africa de Sud, şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa pe meleagurile natale, după care a urmat cursuri de teatru la un colegiu din Marea Britanie. Frumoasa blondă s-a remarcat în industria filmului după rolurile jucate în SkyFall, The Devil's Chair sau In Your Dreams. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Cele mai frumoase actriţe de origine africană (Video)