Antena Meniu Search
x

Chanel este în centrul unui scandal de proporţii! Casa de modă este aspru criticată pentru cea mai recentă campanie publicitară

Chanel este în centrul unui scandal de proporţii. Celebra casă de modă este aspru criticată pentru cea mai recentă campanie publicitară.

Vezi și

Chanel este în centrul unui scandal de proporţii. Celebra casă de modă este aspru criticată pentru cea mai recentă campanie publicitară, în care a distribuit-o pe fiica lui Cindy Craford. În vârstă de 16 ani, Kaia poartă o fustă scurtă şi bustieră.

Pentru internauţi, ţinuta este sumară. Şi nici poziţia provocatoare în ochii unora, nu ar fi tocmai potrivită pentru o fată care are abia 16 ani, spun multe voci critice. Cindy Craford s-a exprimat adeseori împotriva folosirii unor modele prea tinere în lumea modei. Cât de tânăr este, însă, prea tânăr. nu a spus niciodată.

Fiica ei a fost una dintre vedetele săptămânilor de modă din această primăvară, alături de surorile Gigi şi Bella Hadid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri Mondene » Chanel este în centrul unui scandal de proporţii! Casa de modă este aspru criticată pentru cea mai recentă campanie publicitară