Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite, bătălia pentru un loc în echipe

Se încinge lupta în bucătăria "Chefi la cuţite". Concurenţii dau bătălia finală pentru mult râvnitul loc în echipe. În cea de-a treia etapă a bootcamp-ului, vor avea de pregătit o farfurie pe aceeaşi temă ca aseară - zborul.

de Redactia Observator

la 04.11.2020, 20:42

Vezi și
  • Cerinţele chefilor vor fi la mare înălţime.
  • Niciun loc nu se va acorda fără foarte multă muncă.

După ce au pregătit farfurii care să poată fi servite în timpul unui zbor la economy class, dar şi la business clas, în această seară concurenţii se concentrează doar pe fine dining pentru călătorii cu pretenţii. 

Cerinţele chefilor vor fi la mare înălţime şi niciun loc nu se va acorda fără foarte multă muncă. Contează imaginația, plating-ul, aromele, dar și modul de executare, mai ales că timpul de gătit este unul foarte scurt. 

Miza unui loc în echipe va pune o presiune insuportabilă pe concurenţi. Cu doar 15 tunici disponibile pentru concurenţi, chefii îşi vor chibzui atent deciziile. 

Emisiunea de aseară a fost lider de audienţă pe publicul comercial şi urban. Fiind testul decisiv, şi seara aceasta se anunţă tensionată. Chefii la cuţite încep la 20.30, după Observator.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Chefi la cuţite, bătălia pentru un loc în echipe