Antena Meniu Search
x

Clipe de coșmar pentru o tânără fotomodel! Femeia a fost sechestrată, bătută și filmată de soțul ei - IMAGINI ȘOCANTE

Un fotomodel în vârstă de 27 de ani a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost sechestrată și bătută cu bestialitate de soțul ei care o și filma în timp ce o

Un fotomodel în vârstă de 27 de ani a trecut prin clipe de coșmar după ce a fost sechestrată și bătută cu bestialitate de soțul ei care o și filma în timp ce o lovea.

Shane Cuthbert, 25 de ani, și-a filmat soția, Berenger Rose, care plângea și se ruga de el să nu mai fie bătută, iar apoi a trimis înregistrarea prietenilor pentru a se distra, relateaza 9news.

"Te rog oprește-te, mă rănești", spune femeia cu lacrimi în ochi, în timp ce iși ridică brațele și își strânge lângă corp picioarele pline de vânătăi.

Pe acelaşi subiect

Modelul a declarat că soțul ei a devenit violent anul trecut, imediat după ce s-au căsătorit. Ea a povestit că timp de șase luni a fost bătută aproape în fiecare zi, scrie Daily Mail.

Berenger Rose nu l-a reclamat pe Shane Cuthbert la Poliție pentru că i-a fost frică de răzbunare. Totuși, bărbatul a fost reținut de autorități după ce filmarea a apărut pe internet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Clipe de coșmar pentru o tânără fotomodel! Femeia a fost sechestrată, bătută și filmată de soțul ei - IMAGINI ȘOCANTE