Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Festivalul Untold ia startul la Cluj. Urmează 4 zile de distracție

Cluj-Napoca este, pentru câteva zile, cel mai aglomerat oraş din ţară. Mai este o zi până la festivalul Untold. 360.000 de oameni sunt aşteptaţi de organizatori în cele patru zile de distracţie, iar valuri de tineri veniţi din toată ţara curg deja dinspre gară şi aeroport.

de Redactia Observator

la 01.08.2019 , 00:15

Cluj-Napoca este, pentru câteva zile, cel mai aglomerat oraş din ţară. Mai este o zi până la festivalul Untold. 360.000 de oameni sunt aşteptaţi de organizatori în cele patru zile de distracţie, iar valuri de tineri veniţi din toată ţara curg deja dinspre gară şi aeroport. Sunt reguli stricte la intrarea în zona de festival pe care trebuie să le respecte cu toţii. Până atunci însă, mulţi sunt nevoiti să treacă prin calvarul cazării.

Pe această plajă din Mamaia, copiii au parte de jocuri şi concursuri cât e ziua de lungă. Astăzi, cei mici au pornit în căutare de comori. Spre bucuria părinţilor care abia aşteaptă să-şi tragă sufletul.

De astfel de surprize au parte toţi copiii, indiferent de vârstă. Chef de distracţie să aibă, spun organizatorii. Pentru cei prea mici să intre în valurile mării, sunt perfecte piscinele cu apă mică. Aceşti turişti olandezi fac cu rândul, pentru a avea grijă de cei patru copii.

Vezi și

Distracţia ajunge la un alt nivel în parcul plutitor de pe Lacul Siutghiol. Aici, copiii trecuţi de 6 ani sunt invitaţi să-şi testeze limitele. După atâta mişcare, foamea copiilor este astâmpărată cu meniuri speciale. 

Aşadar, dacă alegeţi cu grijă destinaţia şi facilităţile oferite de hotel, vacanţele alături de copii pot fi sursa celor mai frumoase amintiri. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri Mondene » Festivalul Untold ia startul la Cluj. Urmează 4 zile de distracție