Antena Meniu Search
x

Video Codruţa Filip a colaborat pentru a doua oară cu Edward Sanda: Piesa aceasta este diferită faţă de ce cânt eu de obicei

Codruţa Filip a lansat o nouă melodie, compusă de Edward Sanda. O melodie specială, diferită faţă de cele dansante cu care şi-a obişnuit publicul până acum.

de Redactia Observator

la 19.05.2021, 14:20

Vezi și
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Codruţa Filip face legea în muzică. Artista este absolventă de Drept şi îndrăgostită iremediabil de lumea notelor muzicale. Acolo spune că îşi găseşte alinarea şi tot de acolo oferă alinare prin piesele ei celor care o ascultă. Cea mai nouă melodie se numeşte "De ce?" şi poartă semnătura lui Edward Sanda, un artist cu care Codruţa Filip colaborează pentru a doua oară în carieră.

Codruţa: Este o piesă pe care v-o promit de câteva luni. Am copt-o uşor, uşor împreună cu Edward Sanda. Este o piesă la care s-a muncit foarte mult. Este o piesă de dragoste puţin diferită, puţin tristă, o poveste totodată diferită faţă de ceea ce eu trăiesc şi voi ştiţi asta. 

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Codruţa Filip a colaborat pentru a doua oară cu Edward Sanda: Piesa aceasta este diferită faţă de ce cânt eu de obicei