Antena Meniu Search
x

Consuelo Mutu face afaceri în România

Soţia lui Adrian Mutu, Consuelo, se va muta pentru prima dată, în România. Şi are de gând să facă bani din. frumuseţe. Consuelo a lansat de curând o linie de produse cosmetice pe care o va promova şi aici.

Vezi și

Pentru că cele două fete nu vorbesc încă româneşte, soţii Mutu vor locui la Bucureşti şi le vor duce la o o şcoală cu predare în limba engleză. După 14 ani, Mutu s-a întors în Liga I şi va juca un an şi jumătate la Petrolul Ploieşti.

Deocamdată, doamna Mutu şi cele două fetiţe au rămas la 30 de grade, la plajă, în Republica Dominicană, acasă la Consuelo. Însă, imediat ce Adrian Mutu se întoarce din cantonament, soţia şi fetiţele îşi fac bagajele şi vin la Bucureşti. Iar frumoasa Consuelo nu va sta degeaba în România. 

Mai exact, Consuelo va aduce pe piaţa din România o linie produse cosmetice de top. Iar unul dintre magazinele de profil pe care le va deschide va fi chiar în Ploieşti, spun apropiaţii. Pentru afaceri şi serviciu, soţii Mutu vor face însă naveta - 60 de kilometri-dus-întors - pentru că vor locui la Capitală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Consuelo Mutu face afaceri în România