Antena Meniu Search
x

Reporterul Observator Cristi Georgescu, actor și regizor în comedia "Concediu pentru divorţ"

În preajma Crăciunului, când Cristi Georgescu îşi serbează ziua de naştere, va pune pe scena Teatrului din Ploieşti comedia "Concediu pentru divorţ", un spectacol pe care l-a regizat şi în care joacă, în scop caritabil. Biletele la spectacol sunt deja sold out.

de Redactia Observator

la 05.12.2019, 15:08

Vezi și

Ştiţi deja că tot ce vă aducem noi în casele voastre, de la pupitrul știrilor, are în spate o întreagă echipă de reporteri, operatori imagine, producători, sunetişti şi nu mai continuăm că ar dura prea mult. Când se întâmplă ceva important în Ploieşti şi în tot judeţul Prahova, colegul nostru Cristi Georgescu vă aduce toate informaţiile. Dar, astăzi, el este ştirea. Şi dovada că, dacă ai un vis, nimic nu te poate opri.

În preajma Crăciunului, când Cristi îşi serbează ziua de naştere, va pune pe scena Teatrului din Ploieşti comedia "Concediu pentru divorţ", un spectacol pe care l-a regizat şi în care joacă, în scop caritabil. Biletele la spectacol sunt deja sold out.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Reporterul Observator Cristi Georgescu, actor și regizor în comedia "Concediu pentru divorţ"