Antena Meniu Search
x

Cristian Tantareanu pregateste o mare petrecere

In Paradisul Verde nu e post. Nici macar acum, inaintea Pastelui. Pentru ca a implinit 69 de ani, Cristian Tantareanu pregateste o petrecere despre care se va vorbi, cu siguranta, mult timp

Vezi și

Abia intors dintr-o vacanta peste ocean, Tantareanu pregateste o petrecere de pomina. Sambata ii va aduna pe toti apropiatii pentru a-i canta “La multi ani!”

“Asa ma simt cel mai bine, cu toti prietenii alaturi de mine. Va fi mancare la discretie, dar si bautura. Tocmai de aceea am cumparat 20 de berbecuti, 300 de oua, 200 de litri de vin si 100 de cozonaci, 1.000 de mici, vitei si purcelusi de lapte. Ce ramane impart angajatilor”, a declarat omul de afaceri.

Tantareanu nu a socotit cat il costa festinul, dar au facut-o jurnalistii de la Libertatea : in jur de 15.000 de euro, fara onorariile artistilor care vor incinge atmosfera.

“Vor canta artistii care locuiesc in Paradisul Verde, Anca Turcasiu si Mircea Baniciu, dar vom avea si DJ. Imi place ca de ziua mea omul sa se simta bine”, a mai spus milionarul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Cristian Tantareanu pregateste o mare petrecere