Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cum şi-a început MIRA cariera muzicală și cum a reușit artista să urce în topuri (Video)

Maria Mirabela. Nu vorbim despre filmul unei generaţii. Ci despre Mira, artista. noii generaţii. Vine dintr-un mic oraş din Gorj să îşi croiască un nume mare în industria muzicală românească.

de Redactia Observator

la 05.06.2019 , 14:50

Maria Mirabela. Nu vorbim despre filmul unei generaţii. Ci despre Mira, artista. noii generaţii. Vine dintr-un mic oraş din Gorj să îşi croiască un nume mare în industria muzicală românească. Din 2014 am început să îi auzim piesele la radio. "Dragostea nu se stinge" a fost printre primele mesaje pe care Mira le-a transmis în versuri.

"Fete din Balcani", o colaborare cu Corina şi Skizzo Skills, i-a asigurat în 2015 un nou loc în clasamentele muzicale. Şi aproape 80 de milioane de vizualizări pe Youtube. Un videoclip la care s-a muncit continuu 15 ore, dintre care două, de dans pe acoperişul de tablă încins de soare al unei platforme industriale.

Pentru Mira, muzica este pasiune veche. Sau cât de veche poate fi la cei 24 de ani ai săi. A studiat muzica uşoară şi a făcut parte dintr-o trupă de tineri, Anonim Band, unde şi-a descoperit pasiunea pentru chitară.

Vezi și

În 2017, Mira devine vocea trupei DJ Project şi lansează piese care îi aduc şi mai multă popularitate.

Iar fanii îi răsplătesc talentul - şi la concerte, dar şi în lumea virtuală. Are aproape 700 de mii urmăritori pe Instagram şi peste 200 de mii, pe facebook.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Cum şi-a început MIRA cariera muzicală și cum a reușit artista să urce în topuri (Video)