Antena Meniu Search
x

Video Cum a trăit Ducu Bertzi primul concert după relaxare: "Sunt în al nouălea cer"

Ducu Bertzi a susţinut la finalul săptămânii trecut primul concert după relaxare. "Ducu Bertzi&friends" s-a numit evenimentul, organizat la o terasă în aer liber. Iar artistul ne-a mărturisit deschis că a fost atât de emoţionat încât, cu o noapte înainte de concert, nu a putut să doarmă.

Raluca Bădică
de Raluca Bădică

la 17.05.2021, 13:18

Vezi și

Ducu Bertzi spune că s-a trezit de la 4 dimineaţa înaintea primului concert după relaxare, ca să se asigure că totul o să fie în regulă.

Care a fost atmosfera dar şi cum a reacţionat artistul la aplauze, dupa un an în care nu s-a putut bucura de ele, vedeţi în materialul sus.

"Sunt extrem de emoţionat. Aşa de emoţionat nu am fost de multă vreme. Sigur, este primul concert din Bucureşti după un an şi mai bine. Sunt şocat câtă lume a venit. Lumea toată este minunată.. Se bucură, cântă alături de noi... Pentru mine este ceva... sunt în al 9-lea cer. Dar sunt foarte, foarte emoţionat. Este extraordinar. Este un semn că revenim la normalitate, ceea ce ne doream cu toţii şi le doresc tuturor să se bucure de viaţă, de cei dragi şi să vină la concertele noastre", a declarat Ducu Bertzi.

Artistul spune că a lucrat în perioada pandemiei, dar piesele nu sunt încă foarte cunoscute, aşa că o să le intercaleze printre hiturile deja cunoscute. "Am cântat şi acum o piesă nouă. Am lucrat ceva în perioada pandemiei, sigur. Dar încă nu sunt foarte cunoscute, dar le introduc între celelalte şlagăre. Le combin ca să iasă totul bine", a mai spus Ducu Bertzi.

Ducu Bertzi va mai avea concerte în perioada următoare la Braşov, Buzău, Giurgiu şi în cadrul festivalului de folk de la Brezoi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Mondene » Cum a trăit Ducu Bertzi primul concert după relaxare: "Sunt în al nouălea cer"