Antena Meniu Search
x

Actorul Danny Masterson, celebru pentru "That '70 Show", acuzat oficial că a batjocorit trei femei în urmă cu aproape 20 de ani

Actorul Danny Masterson, celebru pentru modul în care a dat viață personajului Steven Hyde, din serialul "That '70 Show", a fost pus oficial sub acuzare pentru că ar fi batjocorit trei femei în urmă cu aproape 20 de ani.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 18.06.2020, 17:09

Danny Masterson ar fi batjocorit trei femei la începutul anilor 2000
Actorul american riscă 45 de ani, dacă va fi găsit vinovat de comiterea tuturor infracțiunilor de care este acuzat - Hepta
  • Danny Masterson a devenit celebru grație serialului care i-a făcut vedete pe Ashton Kutcher și Mila Kunis.
  • Danny Masterson ar fi batjocorit femeile la începutul anilor 2000.

Actorul a fost reținut miercuri dimineața, însă a petrecut doar câteva ore după gratii, fiind eliberat pentru o cauțiune de 3,3 milioane de dolari.

Conform BNO News, ancheta împotriva lui Masterson a început în 2017, când patru femei l-au acuzat că le-a batjocorit la casa sa din California, la începutul anilor 2000.

Deși a negat în permanență acuzațiile, scandalul l-a costat foarte mult pe Masterson, acesta pierzând atât rolul din serialul "The Ranch", cât și contractul de colaborare cu United Talent Agency.

După o anchetă care a durat mai mult de trei ani, Masterson a fost pus oficial sub acuzare, miercuri.

Actorul este acuzat că a profitat de o tânără de 23 de ani, în 2001, și de două femei, de 28 și, respectiv, 23 de ani, în 2003.

Victimele au acuzat în permanență că au fost puse sub presiune de prietenii și apropiații lui Masterson pentru a nu-l da în judecată pe actor.

Procesul lui Masterson va începe pe 18 septembrie. Dacă este găsit vinovat de comiterea infracțiunilor de care este acuzat, actorul riscă 45 de ani de închisoare.

Danny Masterson a devenit celebru grație rolului Steven Hyde, din "That '70 Show". A fost, practic, serialul care i-a transformat în vedete pe Ashton Kutcher și Mila Kunis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Mondene » Actorul Danny Masterson, celebru pentru "That '70 Show", acuzat oficial că a batjocorit trei femei în urmă cu aproape 20 de ani