Antena Meniu Search
x

Declaraţia care a ŞOCAT O NAŢIE ÎNTREAGĂ: "Dimineaţa m-am trezit în mână cu ROCHIA cu care fusese ÎNMORMÂNTATĂ"

Lucruri ciudate se întâmplă în jurul nostru la fiecare pas, unii dintre noi suntem mai superstiţioşi, alţii le trecem cu vederea, fără să le băgăm de seamă

Lucruri ciudate se întâmplă în jurul nostru la fiecare pas, unii dintre noi suntem mai superstiţioşi, alţii le trecem cu vederea, fără să le băgăm de seamă 

Potrivit Antena 3, aceste povestiri, ce promit a fi cât se poate de reale, sunt de-a dreptul terifiante.

Iată ce povesteşte un american: "De când a murit soţia mea simţeam pe lângă mine o prezenţă stranie. Într-o noapte am visat-o si totul părea atât de real. A venit lângă mine în pat, era foarte tristă şi abătută şi mi-a spus că nu poate dormi, că nu se poate odihni. Apoi am chemat-o şi s-a aşezat lângă mine. Dimineaţa m-am trezit îngheţat bocnă - deşi afară era plină vară - şi ţineam în braţe rochia cu care soţia mea fusese înmormântată".

"Când am cumpărat casa am presupus că zgârieturile de pe uşa din pivniţă veneau de la un câine. Am întrebat vecinii şi aceştia m-au asigurat că cei de la care cumpărasem casa nu aveau un animal. După ce seara trecută am auzit mai multe zgomote ciudate venind din pivniţă, azi dimineaţă când am fost să verific ce era în neregulă, am observat să zgârieturile de pe uşă se înmulţiseră", spune o femeie din Texas.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » Declaraţia care a ŞOCAT O NAŢIE ÎNTREAGĂ: "Dimineaţa m-am trezit în mână cu ROCHIA cu care fusese ÎNMORMÂNTATĂ"