Antena Meniu Search
x

Delia Matache, manea cu dedicatie pentru solistul trupei Vunk

Razboi aprins in lumea muzicala romaneasca! Delia Matache si solistul trupei Vunk isi arunca sageti pe ritmuri de manele. Niciunul nu e consacrat pe acest gen, dar, la un concert, Delia a considerat ca. maneaua se impune

Vezi și

In lumea artistilor, rarboiul se duce in versuri. Si-n genuri. Muzicale, desigur. "M-am gandit sa-i raspund, sa se relaxeze, ca nu poate schimba nimic”, a spus Delia. Cornel Ilie, de la Vunk, era suparat ca Delia a cantat manele, la un concert, in comuna Pantelimon.

“Le-am cantat mai multe piese, mi s-a parut ca nu reactioneaza cum mi-ar fi convenit mie si zic: a, hai ca stiu ce va place. Am catat o piesa de-ale lui Ruby, intr un stil satira, nu stiu, pamflet”, a explicat artista. Dar solistul de la Trupa Vunk n-a inteles ironia si-a mustruluit-o pe colega Delia. “Nu inteleg de ce un asemenea artist alege sa coboare nivelul spectacolului pentru care a fost invitat si platit!”, a spus solistul trupei Vunk.

Delia i-a dat raspunsul. Cu propriile lui cuvinte. Aranjate, insa, pe alte note muzicale. “Bai, a fost o gluma. Ia-o si tu ca atare, nu te supara. Era nevoie de asa ceva”, recunoaste Delia Matache.

Interesul Deliei nu bate, inca, supararea lui Cornel, iar povestea merge mai departe, pe internet! Solistul a postat, din nou, pe blog: "Exista un obicei al unor artisti de-ai nostri de a canta, in programul lor coveruri, piese care sunt acum in topuri."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Delia Matache, manea cu dedicatie pentru solistul trupei Vunk