Antena Meniu Search
x

Liza Panait a celebrat 20 de ani de cariera cu doua noi colectii: Tarabostes si Nomad

Liza Panait a celebrat, aseara, 20 de ani de cariera in moda, cu doua noi colectii de senzatie: Tarabostes si Nomad. Asa cum ne-a obisnuit, creatoarea si-a prezentat vestimentatiile intr-un specatcol in doua acte.

Vezi și

Invitati speciali au fost Rona Hartner si Ovidiu Lipan Tandarica.

In total, au fost 100 de tinute la care Liza Panait a lucrat timp de sase luni. Pentru colectia Tarabostes, creatoarea s-a inspirat din Antichitate. Rochii cu umarul gol sau cu broderii originale, pantaloni largi si bluze cu pictate manual. Au predominat culorile pale.

Atmosfera a fost intretinuta de Ovidiu Lipan Tandarica. Artistul a avut un repertoriu de douazeci de minute in care a cantat la un ansamblu de toace care a apartiut familiei de pictori Zidaru.

Nomad, cea de-a doua colectie a fost inspirata din tinutele tiganesti. “Materialele sunt aduse din Japonia, Italia, Olanda si Anglia, materiale foarte scumpe pe care le-am imbogatit cu proderie lucrata manual, cu picturi manuale, astfel ca acestea nu mai sunt la fel ca atunci cand au fost achizitionate”, a declarat creatoarea de moda.

Bijuteriile au fost si ele create manual, iar colectia Nomad a avut-o ca invitat special pe Rona Hartner.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Liza Panait a celebrat 20 de ani de cariera cu doua noi colectii: Tarabostes si Nomad