Antena Meniu Search
x

Dima, trimis în finală prin aplicația „iUmor", după a citit bancuri inventate de el

Un tânăr din Republica Moldova i-a făcut pe juraţii de la iUmor să se prăpădească de râs! Tânărul a cerut permisiunea să citească dintr-o foaie bancuri scrise de el. Au fost atât de bune, încât publicul l-a trimis direct în finală.

Vezi și

Un tânăr din Republica Moldova i-a făcut pe juraţii de la iUmor să se prăpădească de râs! Tânărul a cerut permisiunea să citească dintr-o foaie bancuri scrise de el. Au fost atât de bune, încât publicul l-a trimis direct în finală.

"Vă rog să aplaudaţi pentru că am emoţii!", a început Dima Cubreacov. Mihai Bendeac a crezut că va urma ceva...: "Ziceai că este Cântarea României. A spus: Bună ziua, mă numesc nu-ştiu-cum şi-am să vă prezint câteva reprize de comedie. Zic: Aaaaaa...."

Dima Cubreacov, finalist IUmor

-Un vânzător de roşii, când îşi culcă copiii, pe cei mai frumoşi şi mai roşiori îi pune deasupra.

Pe acelaşi subiect

-Ok. Ok. 

-Un cocoş răguşit responsabil, dimineaţa aruncă cu pietre în geam.

-Am spart 5 ouă în faţa găinilor. Nicio reacţie. Mame fără suflet.

Impasibil în faţa hohotelor de râs, concurentul a rămas... serios. 

-Vedeţi! Sunt slab. Eu sunt singurul membru al familiei la care câinele nu sare să ia mâncarea din mână. De milă. Adică, ia mânâncă, Gogule! Vara trecută, mi-a decedat pisica la care am ţinut mult. Dar nu aveam poză pentru monument funerar, aşa că am îngropat-o doar pe jumătate.

Bendeac a apreciat stilul: "Se uita relativ mustrător şi aşteptând să terminăm. Ştii? Adică spunea gluma, noi "hahaha"."

Delia a fost şi ea curioasă: "Acum eşti un personaj sau aşa eşti tu?" Răspunsul l-a lăsat mască pe Bendeac: "Aşa sunt eu. Un personaj."

Tânărul personaj se numeşte Dima şi este student la management şi marketing, în Danemarca. La IUmor a venit împreună cu ratonul lui de pluş.

Concurentul desculţ a fost trimis de telespectatori direct în finală, cu ajutorul aplicaţiei IUmor. Emisiunea de aseară a fost lider de audienţă, la oraşe. A fost preferata publicului din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18-49 de ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Dima, trimis în finală prin aplicația „iUmor", după a citit bancuri inventate de el