Antena Meniu Search
x

Divele de la Hollywood plătesc 650 de dolari pentru o masca de ten

Obrazul subțire cu cheltuiala se ține. Iar divele de la Hollywood știu asta foarte bine, așa că, atunci când vine vorba de întreținerea frumuseții tenului, nimic nu este prea costisitor sau extravagant.

de Redactia Observator

la 02.03.2019, 11:14

Vezi și

Obrazul subțire cu cheltuiala se ține. Iar divele de la Hollywood știu asta foarte bine, așa că, atunci când vine vorba de întreținerea frumuseții tenului, nimic nu este prea costisitor sau extravagant! Vedete precum Sandra Bullock, Cameron Diaz sau Jennifer Aniston își îngrijesc pielea cu tot soiul de măști și tratamente, de la clasicul acid hiluronic la substanțe la care nici ne-am gândi vreodată.

Arată perfect pe covorul roşu, însă puţini ştiu că divele de peste Ocean îşi pregătesc minuţios apariţia strălucitoare, chiar cu câteva săptămâni înainte de un mare eveniment. De exemplu, Jennifer Aniston, Madonna si Courtney Cox îşi injectează acid hialuronic pentru estomparea ridurilor din jurul gurii, nasului, de pe frunte sau de pe pleoape.

Dacă unii preferă tratamentele clasice pentru întinerirea imediată, alţi artişti apeleaza la măşti ceva mai. extravagante. Sandra Bullock, de exemplu, este adepta unei măşti care are la bază celule stem prelevate din pielea rezultată în urma circumciziei bebeluşilor sud-coreeni. Tratamentul trebuie făcut cu 3 luni înainte de un eveniment şi este şi unul destul de costisitor. Preţul se ridică la 650 de dolari.

De un tratament ieşit din comun se bucură si Cameron Diaz. Pentru 500 de euro, actriţa apelează la tratamentul cu lichid seminal de taur! Masca de faţă de acest gen a fost lansată în urma cu 10 ani, iar substanţa este importată din Noua Zeelanda. Rezultate unui astfel de tratament se văd de regulă după 4-5 luni.

Gwyneth Paltrow şi Christina Aguilera acorda şi ele atenţie maximă întreţinerii tenului. Aşa că, pentru a-şi menţine pielea întinsă şi strălucitoare folosesc maşti cu mucus de melci. Substanţa conţine acid hialuronic, antioxidanţi şi aminoacizi, care stimulează pielea să producă elastină şi colagen. Pentru asta însă, vedetele scot din buzunare 1000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri Mondene » Divele de la Hollywood plătesc 650 de dolari pentru o masca de ten