Antena Meniu Search
x

Dupa ani intregi de certuri, in familia Dolanescu apare un semn de impacare

Dupa ani intregi de certuri, in familia Dolanescu apare un semn de impacare. Dragos a declarat recent pentru o publicatie mondena ca este dispus sa se impace cu fratele lui, Ionut. Raspunsul, insa, se lasa deocamdata asteptat.

Vezi și

Marul discordiei intre fratii Dolanescu a fost averea tatalui lor. O avere impresionanta, pe care cei doi si-o disputa de patru ani de zile. Impunatoarea casa din strada Caimatei, in care a trait Ion Dolanescu a facut ca relatiile dintre Ionut si Dragos sa devina din ce in ce mai tensionate. Nu au ajuns la pace, iar instanta a decis ca imobilul evaluat la 685.000 de euro sa fie scos la licitatie.

In momentul de fata cei doi frati sunt tot certati. Insa Dragos pare sa-si doreasca pace. Este primul gest de impacare venit dupa mult timp."De la bun inceput, el a vrut totul. A ramas ca face muzeu sau casa memoriala, de aceea eu am renuntat la operele de arta. Am ramas doar cu doua tablouri, iar el cu zeci de lucrari. Dupa ce se termina totul, sper sa revenim la ganduri mai frumoase si linistite, sa ne impacam", a declarat Dragos pentru Click.

Fratii Dolanescu isi disputa si alte bunuri: un teren in Sinaia, un teren arabil si un teren cu vie in comuna Butimanu, din judetul Dambovita, un loc de veci in Cimitirul Ghencea, un teren in comuna Tunari, judetul Ilfov, un imobil in Bucuresti si bani care revin din drepturile de autor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri Mondene » Dupa ani intregi de certuri, in familia Dolanescu apare un semn de impacare