Antena Meniu Search
x

Edith Gonzales a învins cancerul, dar nu a scăpat de medici. Cum se simte acum renumita actriţă

Edith Gonzales, renumita actriţă din telenovelele mexicane, se simte din ce în ce mai bine, după bătălia îndelungată pe care a dus-o cu cea mai nemiloasă boală. A primit vestea cea mare anul trecut: cancerul era în remisie totală.

Vezi și

Edith Gonzales, renumita actriţă din telenovelele mexicane, se simte din ce în ce mai bine, după bătălia îndelungată pe care a dus-o cu cea mai nemiloasă boală. A primit vestea cea mare anul trecut: cancerul era în remisie totală. Edith nu a scăpat însă de medici: face controale periodice, pentru a se asigura că este pe drumul cel bun. 

Contul de Instagram al celebrei actriţe este plin de fotografii recente, pline de culoare şi veselie. Chiar dacă de un an şi jumătate, Edith este un om sănătos, ea continuă să vorbească despre boală şi să-i încurajeze şi pe alţii în această luptă cumplită.

Pentru că părul ei se regenerează destul de greu după chimioterapie, Edith foloseşte în continuare peruci. Zâmbeşte însă în fiecare fotografie şi le arată tuturor că este o femeie puternică, iar acum se bucură de viaţă.

Călătoreşte, face sport, petrece timp cu familia, a revenit pe platourile de filmare şi promite să-şi trăiască viaţa cu intensitate, fericită că a primit o a doua şansă. "Iubeşte şi îmbrăţişează viaţa. Aminteşte-ţi, tu alegi să fii fericit.", este mesajul optimist al actriţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Edith Gonzales a învins cancerul, dar nu a scăpat de medici. Cum se simte acum renumita actriţă