Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Edward Sanda se pregăteşte de următorul album. Artistul îşi doreşte o schimbare în carieră

Edward Sanda lucrează intens pentru lansarea unui nou album. "Scântei în mintea mea" o să se numească şi o să fie lansat cât de curând. Până atunci, artistul a lansat un nou single, o piesă despre care artistul spune că reprezintă o schimbare în carieră. 

de Redactia Observator

la 14.04.2021 , 14:16

  • Edward Sanda ne invită la "Primul Dans"
  • Artistul cântă despre dragostea la prima vedere

Dragostea la prima vedere. Un sentiment atât de frumos pe care îl pune în versuri Edward Sanda în noua lui piesă.  "Primul dans" se numeşte şi este o explozie de sentimente, de la prima întâlnire până la o întreagă poveste de dragoste.  Artistul spune că această piesă reprezintă o schimbare în carieră. 

Primul dans a strâns sute de mii de vizualizări pe Youtube până acum, iar Edward Sanda lucrează la încă două piese care se vor regăsi pe noul lui album. Cuvintele cheie pentru acest nou album sunt: cool, fresh şi urban. 

Edward Sanda: Continui să lansez piese, să muncesc pentru că doar asta ne-a mai rămas în perioada asta în care tot sunt închise concertele, sunt foarte multe restricţii. Noi stăm închişi în studio şi profităm de chesti asta pentru noi, pentru alţi artişti şi uite aşa apar piese noi. "Primul dans" este a doua piesă după noul meu album "Scântei în mintea mea". Mai urmează încă două piese, colaborări noi, colaborări neaşteptate şi chiar cred că o să surprindă la fel de bine cum au surprins şi celelalte. Eu am scos în vara primul meu album. După părerea mea, un artist în adevăratul sens al cuvântului trebuie să îşi lanseze albume, să compună pentru el, dar şi pentru alţi artişti. 

Vezi și

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Ştiri Mondene » Edward Sanda se pregăteşte de următorul album. Artistul îşi doreşte o schimbare în carieră