Antena Meniu Search
x

Ritmuri de reggae în faţa Castelului Banffy! Damian Marley a făcut senzație la Electric Castle

S-a dat startul distracţiei la Electric Castle. Pe scena de pe pajiştea din faţa Castelului Banffly au urcat mari artişti. Cel mai important, seara trecută, a fost Damian Marley, câştigător a patru premii Grammy, fiul legendarului Bob Marley. Miile de tineri au dansat cât i-au ţinut picioarele, până spre dimineaţă. Anul acesta, organizatorii au venit cu o mulţime de surprize.

Vezi și

S-a dat startul distracţiei la Electric Castle. Pe scena de pe pajiştea din faţa Castelului Banffy au urcat mari artişti. Cel mai important, seara trecută, a fost Damian Marley, câştigător a patru premii Grammy, fiul legendarului Bob Marley. Miile de tineri au dansat cât i-au ţinut picioarele, până spre dimineaţă. Anul acesta, organizatorii au venit cu o mulţime de surprize.

Cu muzica raggae, ce aduce aminte de legendarul Bob Marley, Damian a electrizat pur şi simplu publicul. Aflat pentru prima dată în România, artistul a interpretat atât piese proprie cât şi din repertoriul celebrului său tată.

Atmosfera din perima seară de festival a fost întreţinută şi de cei de la Vunk.

Potrivit organizatorilor festivalului, pe timpul zilei, participanţii vor putea participa la diverse activităţi. Spre exemplu, vor putea urmări spectacole de circ, puse în scenă de acrobaţi împreună cei de la Cirque du Soleil. La Electric Castle, ce îşi închide porţile pe 22 iulie, vor concerta 300 de artişti români şi străini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Ritmuri de reggae în faţa Castelului Banffy! Damian Marley a făcut senzație la Electric Castle