Antena Meniu Search
x

Video Elena Mogîldea vorbeşte pentru prima dată despre rolul pe care îl interpretează în serialul Adela: Am avut mari emoţii la casting

O noua zi de joi, un nou episod din serialul AdelaPrintre actorii care s-au alăturat proiectului semnat de Ruxandra Ion se numără şi Elena Mogîldea, antrenoare de fitness în serial, iar în realitate îndrăgostită de artă sub toate formele ei. Rolul pe care îl joacă reprezintă prima ei apariţie într-un serial. 

de Redactia Observator

la 13.05.2021, 18:18

Vezi și
  • Urmăreşte serialul Adela în fiecare joi, de la 20:30, doar la Antena 1
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Elena Mogîldea, este o tânăra din Republica Moldova ce îmbină cu succes viaţa de radio, cu televiziunea şi cariera muzicală, în viata de zi cu zi.

Elena: Am avut emoţii. Eu am dat castingul prima dată pentru rolul de protagonistă. Eram foarte multe fete, cu foarte multe emoţii. Au fost foarte multe etape şi îmi amintesc că a fost o probă tare grea, pe care nu am trecut-o. Şi înainte să dau proba, când făceam repetiţia mi-am pus nişte triste şi am plâns. Când am intrat să dau proba, creierul meu a refuzat să mai plângă şi mă concentram la ce ar fi trebuit să fac şi nu la ce făceam. 

În strânsă legătură cu Paul Andronic se află şi personajul interpretat de Elena Mogîldea – Gia Ruben.  Gia este o antrenoare de fitness cu propria emisiune la canalul tv al lui Paul Andronic, dar şi antrenorul personal al familiei. Vine des în casă, participă la toate bârfele şi e la curent cu toate secretele, fiind prietena Monei.

Cum va evolua povestea Giei, dar şi a celorlate personaje, telespectatorii vor putea urmări în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

Interviul integral poate fi urmărit în materialul video de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Elena Mogîldea vorbeşte pentru prima dată despre rolul pe care îl interpretează în serialul Adela: Am avut mari emoţii la casting