Antena Meniu Search
x

Elena Udrea a ramas cu o avere impresionanta, in urma divortului

Nu mai e nevasta lui Cocos, dar are in continuare proprietatii de milioane de euro. Elena Udrea a plecat de la sotul ei cu tot ce a putut. Terenuri de mii de metri patrati in toate colturile Capitalei si trei locuinte numai pentru ea

Vezi și

Elena Udrea e cu siguranta o fosta sotie multumita. Nici nu s-a obisnuit bine cu statutul de femeie singura ca si-a si schimbat declaratia de avere si nu in minus. Acolo se vede negru pe alb ca blonda din PDL nu a plecat deloc cu mainile goale din casnicia cu Dorin Cocos.

Potrivit declaratiei, despartirea i-ar fi adus Elenei Udrea sase terenuri in Bucuresti si unul in Ilfov. Asta inseamna aproape 11.000 de metri patrati. Jumatate dintre ele erau pana acum cateva saptamani proprietate comuna a celor doi soti. Darnicia lui Dorin Cocos nu se opreste aici. La fel s-a intamplat si cu imobilele. Doua cladiri de peste cinci sute de metri patrati si inca o casa de aproape doua sute de metri. Toate figureaza acum pe numele Udrea, Elena Udrea.

Una dintre cele mai valorase proprietati este penthouse-ul din Floreasca. Specialistii spun ca o astfel de locuinta, intr-o zona atat de scumpa, poate ajunge sa coste chiar si la 800.000 de euro.

Iar asta nu e tot. Fostul ministru are un apartament in centrul orasului si o vila in Pipera. Elena Udrea este proprietara unei vile cu o suprafata de 169 de metri patrati, din acesta cartier rezidential. Un cartier bine pazit si ferit de ochii curiosilor. O locuinta evaluata, de cunoscatori, la peste 200.000 de euro. In functie de regimurile de urbanism preturile pot sa ajunga la 1.500 de euro, metru patrat, iar metru patrat construit in jur de 1.700, 1.800 de euro.

Parcul auto al deputatei a ramas acelasi si dupa divort: doua autoturisme in valoare de aproape 20.000 de euro. Bijuteriile, in valoare de 50.000 de euro, si conturile, mult mai generoase, raman neatinse si dupa 10 iunie, atunci cand Elena Udrea si Dorin Cocos s-au despartit de comun acord.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri Mondene » Elena Udrea a ramas cu o avere impresionanta, in urma divortului