Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Gina Pistol a povestit cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte, botezul Josephinei

Smiley și Gina Pistol şi-au botezat fetiţa. Josephine s-a bucurat, după ceremonia de la biserică, şi de o petrecere discretă şi originală. Invitaţilor li s-a recomandat să nu aducă daruri, să fie vaccinaţi şi să nu posteze nimic în social media. Planul însă le-a fost dat peste cap. Gina Pistol povesteşte în exclusivitate pentru Observator cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte.

de Redactia Observator

la 23.06.2021, 21:36

Vezi și

''Dragilor, vă aşteptăm să o cunoaşteţi oficial pe Josephine, la primul barbeque din viaţa ei.''

Este invitaţia video extrem de originală făcută de Smiley şi Gina Pistol pentru un eveniment memorabil, ţinut la secret: botezul micuţei Josephine. 

Gina Pistol: Noi avem parte de un copil minunat. E un copil vesel şi foarte cuminte.

Iar părinţii s-au simţit norocoşi şi extrem de fericiţi în ziua cea mare. 

Pe acelaşi subiect

Gina Pistol: Nici nu ştiu cum să îmi explic trăirile. Momentul de la biserică a fost magic.

Reporter: Ai plâns?

Gina Pistol: Da, normal, normal că am plâns.

Reporter:  Şi Andrei?

Gina Pistol: Andrei nu. Andrei este, din familia noastră, el e partea, nu dură nu ştiu cum să spun. Eu sunt cea care plânge mai des, cu toate că amândoi suntem foarte sensibili. 

Petrecerea de după creştinare s-a ţinut în Paradisul Verde, acasă la Cristian Țânțăreanu.  

Gina Pistol: Îmi doream întotdeauna să am parte de un eveniment în aer liber, cu prieteni, cu oameni dragi lângă. A fost o zi perfectă.

''Duminica aceasta pentru noi a fost cod roşu de iubire. Am avut familia alături, prieteni şi persoanele dragi pentru a o sărbători cu toţii pe cea mai iubită fiinţă din viaţa noastră. Josephine, eşti TOT'', a scris Smiley pe Instagram. 

Invitaţii au avut câteva reguli de respectat: să nu aducă daruri, să se testeze înainte de eveniment şi...să fie discreţi pe social media. Însă tocmai o postare a cântăreţei Andreea Bănică i-a dat de gol. Artista a postat un instastory în care a vrut să îşi prezinte ţinuta, dar, din greşeală, a spus şi pentru ce eveniment o poartă. 

Gina Pistol: Dacă erau alte vremuri, cu siguranţă era o petrecere mai mare. 

Discreţi cu privire la viaţa personală

Rare sunt momentele în care Gina sau Smiley vorbesc despre viaţa personală. O singură dată au povestit mai multe într-un vlog postat pe YouTube, când Gina era însărcinată.

''Am preferat să păstrăm toate lucrurile pentru noi ca să fim noi siguri că totul e în regulă. Şi da, acum totul este în regulă. Eu mereu le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat. E un om pentru care vei face orice şi voi face orice.'' 

Gina Pistol: Atunci când te alege un copil să îi fi părinte, te consideri din start norocos.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » EXCLUSIV. Gina Pistol a povestit cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte, botezul Josephinei