Video

EXCLUSIV. Gina Pistol a povestit cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte, botezul Josephinei

De Redactia Observator.
Publicat: 23.06.2021, 21:36.
Actualizat: 23.06.2021, 21:36

Smiley și Gina Pistol şi-au botezat fetiţa. Josephine s-a bucurat, după ceremonia de la biserică, şi de o petrecere discretă şi originală. Invitaţilor li s-a recomandat să nu aducă daruri, să fie vaccinaţi şi să nu posteze nimic în social media. Planul însă le-a fost dat peste cap. Gina Pistol povesteşte în exclusivitate pentru Observator cum a arătat una dintre cele mai frumoase zile din viaţa de părinte.

''Dragilor, vă aşteptăm să o cunoaşteţi oficial pe Josephine, la primul barbeque din viaţa ei.''

Este invitaţia video extrem de originală făcută de Smiley şi Gina Pistol pentru un eveniment memorabil, ţinut la secret: botezul micuţei Josephine.

Gina Pistol: Noi avem parte de un copil minunat. E un copil vesel şi foarte cuminte.

Citește și:

Iar părinţii s-au simţit norocoşi şi extrem de fericiţi în ziua cea mare.

Gina Pistol: Nici nu ştiu cum să îmi explic trăirile. Momentul de la biserică a fost magic.
Reporter: Ai plâns?
Gina Pistol: Da, normal, normal că am plâns.
Reporter: Şi Andrei?
Gina Pistol: Andrei nu. Andrei este, din familia noastră, el e partea, nu dură nu ştiu cum să spun. Eu sunt cea care plânge mai des, cu toate că amândoi suntem foarte sensibili.

Petrecerea de după creştinare s-a ţinut în Paradisul Verde, acasă la Cristian Țânțăreanu.

Gina Pistol: Îmi doream întotdeauna să am parte de un eveniment în aer liber, cu prieteni, cu oameni dragi lângă. A fost o zi perfectă.

''Duminica aceasta pentru noi a fost cod roşu de iubire. Am avut familia alături, prieteni şi persoanele dragi pentru a o sărbători cu toţii pe cea mai iubită fiinţă din viaţa noastră. Josephine, eşti TOT'', a scris Smiley pe Instagram.

Invitaţii au avut câteva reguli de respectat: să nu aducă daruri, să se testeze înainte de eveniment şi...să fie discreţi pe social media. Însă tocmai o postare a cântăreţei Andreea Bănică i-a dat de gol. Artista a postat un instastory în care a vrut să îşi prezinte ţinuta, dar, din greşeală, a spus şi pentru ce eveniment o poartă.

Gina Pistol: Dacă erau alte vremuri, cu siguranţă era o petrecere mai mare.

Discreţi cu privire la viaţa personală

Rare sunt momentele în care Gina sau Smiley vorbesc despre viaţa personală. O singură dată au povestit mai multe într-un vlog postat pe YouTube, când Gina era însărcinată.

''Am preferat să păstrăm toate lucrurile pentru noi ca să fim noi siguri că totul e în regulă. Şi da, acum totul este în regulă. Eu mereu le spuneam prietenilor că dacă o să fiu tată de fată, o să fiu terminat. E un om pentru care vei face orice şi voi face orice.''

Gina Pistol: Atunci când te alege un copil să îi fi părinte, te consideri din start norocos.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.