Antena Meniu Search
x

Fata lui Costel Busuioc i-a impresionat pe juraţii de la X Factor: 'Ce ai cântat tu este un fel de film!' - VIDEO

Fiica lui Costel Busuioc, zidarul care a câştigat un concurs de talente din Spania cu vocea sa de tenor, i-a impresionat pe juraţii X Factor.

Maria Busuioc i-a impresionat pe juraţii de la X Factor

Fiica lui Costel Busuioc, zidarul care a câştigat un concurs de talente din Spania cu vocea sa de tenor, i-a impresionat pe juraţii X Factor.

Maria Busuioc a participat la celebrul concurs de la Antena 1 şi a interpretat impecabil o melodie, iar juraţii au precizat că o văd pe tânără în finala competiţiei.

"Tata este în America. M-am obişnuit cu lipsa lui, dar mă simt foarte norocoasă. Nu îmi este doar tată, îmi este şi prieten. Vorbim foarte deschis anumite lucruri. Iniţial nu i-am zis că vin, şi a fost puţin şocat. Mi-a zis să nu mă uit la o persoană anume. Vreau să merg pe urmele lui, dar cu paşii mei", le-a declarat Maria celor patru juraţi.

Pe acelaşi subiect

La final, prestaţia ei a fost excelentă, însă cei patru juraţi au lăsat-o să se evalueze singură.

"Există două variante: ori am cântat frumos, ori am cântat frumos", a zis Maria, foarte sigură pe calităţile ei.

"Ce ai cântat tu... este un fel de film", i-a zis Carlas Dreams. Delia nu s-a oprit din a enumera calităţile Mariei, printre care ambiţie şi talent. "Domnişoară Busuioc, ai cântat cu foarte mult foc", a remarcat şi Horia Brenciu.

Maria a primit într-un final patru de DA.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri Mondene » Fata lui Costel Busuioc i-a impresionat pe juraţii de la X Factor: 'Ce ai cântat tu este un fel de film!' - VIDEO