Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ei sunt favoriţii la premiile "Zmeura de Aur" din 2018

Clipe de suspans pentru vedetele de la Hollywood, pentru că tocmai au fost făcute publice nominalizările pentru Zmeura de Aur, cu Johnny Depp şi Tom Cruise.

de Redactia Observator

la 22.01.2018 , 18:53

Clipe de suspans pentru vedetele de la Hollywood, pentru că tocmai au fost făcute publice nominalizările pentru Zmeura de Aur! Astfel Johnny Depp şi Tom Cruise riscă să câştige premiul pentru "cel mai prost actor", în timp ce Emma Watson şi Katherine Heigl concurează la categoria "cea mai proastă actriţă". Surprizele, însă, nu se opresc aici. Noul film al francizei "Transformers" deţine cele mai multe nominalizări la categoria cele mai proaste pelicule cinematografice.

Acţiune, suspans şi efecte speciale impresionante. Specialiştii, însă, nu sunt de aceeaşi părere. Aşa că, după ce a dominat box-office-ul mondial cu încasări de peste 600 de milioane, "Tranformers: Ultimul Cavaler", a fost nominalizat pentru nouă premii la Zmeura de Aur. Astfel, pelicula ştiinţifico-fantastică riscă să primească trofeul pentru cel mai prost film. 

La categoria "Cel mai prost film" au mai fost nominalizate peliculele Baywatch, Cincizeci de Umbre Întunecate şi Mumia. Cu un buget de 69 de milioane de dolari, Baywatch îl are în centrul atenţiei pe un salvamar foarte strict şi devotat, care este nevoit să facă echipă cu un salvamar mult mai tânăr și nonconformist, pentru a-și salva plaja de la un dezastru ecologic. Zac Efron, care joacă rolul salvamarului tânăr, a fost nominalizat şi el la categoria cel mai prost actor. 

Vezi și

La categoria "Cel mai prost actor" se regăseşte şi Tom Cruise, pentru rolul din Mumia. Surprinzător, acelaşi trofeu l-ar putea primi şi Johnny Depp, protagonistul celebrei francize Piraţii din Caraibe. În paralel, la categoria feminină, Katherine Heigl, Emma Watson şi Jennifer Lawrence au şanse să primească Zmerua de Aur, la categoria "Cea mai proastă actriţă în rol principal".

Cea de-a 38-a gală de decernare a premiilor Zmeura de Aur va avea loc pe 3 martie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri Mondene » Ei sunt favoriţii la premiile "Zmeura de Aur" din 2018