Antena Meniu Search
x

O femeie din SUA are un dressing de un kilometru pătrat

de Redactia Observator

la 29.05.2019, 18:03

Vezi și

Zilnic, femei din lumea întreagă îşi pun inevitabila întrebare: cu ce mă îmbrac? Aceeaşi dilemă o are şi o americancă. Şi nu pentru că nu ar avea ce purta. Din contră, deţine cel mai mare dressing din Statele Unite. Însă, deşi este perfect organizat, tot are dificultăţi în a-şi alege ţinutele.

Cel mai mare dressing din Statele Unite are o mie de metri pătraţi şi se află în Houston, capitala Texasului. Este un adevărat colţ de rai pentru orice fashionistă. În dressing există 560 de perechi de pantofi. Acolo se regăsesc şi 60 de genţi marca Hermes, cele mai scumpe din lume.

Fericita posesoare este Theresa Roemer, o antreprenoare care a construit un adevărat imperiu din lanţul de săli de fitnes şi din liniile sale de îmbrăcăminte, dulciuri şi lumânări parfumate. În plus, şi cele trei cărţi pe care le-a scris i-au adus succesul.

Americanca a vrut ca dressingul său să arate ca un magazin împărţit pe departamente, iar acest lucru a costat-o 500.000 de dolari. În plus, investiţia în haine, pantofi şi accesorii depăşeşte lejer un milion de dolari. Partea proastă e că dressingul de record a fost călcat de hoţi, care - în urmă cu nişte ani - i-au furat o parte dintre haine şi accesorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » O femeie din SUA are un dressing de un kilometru pătrat